Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Mendeley: Guia d'ús

Et mostrem ​com ​usar Mendeley: crea la teua biblioteca personal, genera cites bibliogràfiques i la teua bibliografia en un sol clic

Treballar amb Mendeley Web

És la versió en línia de Mendeley, que et permetrà accedir a les principals funcions i característiques de la teua biblioteca personal des de qualsevol navegador, sense necessitat d'instal·lar cap aplicació al teu ordinador.

  • Accedeix des de qualsevol navegador al teu compte i biblioteca personal
  • Afegeix i descarrega referències i PDFs a la teva biblioteca
  • Administra les teues carpetes i grups
  • Rep suggeriments de documents
  • Cerca documents i referències en el catàleg web de Mendeley, que després podràs agregar a la teua biblioteca

 

 Per a començar, entra en www.mendeley.com i inicia sessió en Mendeley des del botó 'Sign In' situat en la barra superior dreta.

Funcionalitats de Mendeley Web

En iniciar sessió en Mendeley Web, la primera pantalla que trobem és Search, que permet obtenir una referència utilitzant la caixa de cerca. Introdueix una paraula clau i prem el botó buscar. Pots navegar pels resultats per a trobar referències rellevants i guardar la referència a la teva biblioteca.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.