Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Mendeley: Guia d'ús

Et mostrem ​com ​usar Mendeley: crea la teua biblioteca personal, genera cites bibliogràfiques i la teua bibliografia en un sol clic

Registra't en Mendeley amb un compte institucional

Per a utilitzar Mendeley, comença creant un compte personal en: mendeley.com

​   Et recomanem que crees el compte amb el teu correu institucional.

 

Si no pots veure aquesta presentació, clica ací.

Presentació i pdf en castellà

Instal·la Mendeley Reference Manager

És la nova versió del gestor de referències, basat en el núvol. Encara que es podrà continuar treballant amb Mendeley Desktop, recomanem als nous usuaris utilitzar aquesta versió, ja que en un futur, la versió escriptori desapareixerà.

Els avantatges, entre altres, són que la interfície d'aquesta versió i la web són iguals, la qual cosa ajuda al seu ús. La sincronització és automàtica i permanent, no haurem de fer res sobre aquest tema. A més les actualitzacions s'aniran realitzant sobre aquest software.

Per a descarregar:

.

Instal·la Mendeley Web Importer

Mendeley Web Importer et permet importar articles, pàgines web i altres documents de cercadors i bases de dades acadèmiques a la biblioteca personal en Mendeley.

Per a instal·lar-lo:  www.mendeley.com/reference-management/web-importer. Mendeley Importer s'instal·larà com una extensió en el navegador. 

En aquests vídeos es mostra com instal·lar-ho en els navegadors Chrome i Mozilla Firefox:

En Chrome
En Mozilla Firefox
Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.