Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Mendeley: Guia d'ús

Et mostrem ​com ​usar Mendeley: crea la teua biblioteca personal, genera cites bibliogràfiques i la teua bibliografia en un sol clic

Necessites més ajuda?

Revisa les guies d'ajuda de Mendeley, des de la seua pàgina: 

  www.mendeley.com/guides

Tens dubtes?

La biblioteca en xarxes

Facebook Instagram Twitter  Pinterest

Mendeley

Mendeley és un gestor de referències gratuït (amb versió institucional de la UV premium) que t'ajudarà a organitzar les teues investigacions. Mendeley, en la nova versió de 2021, abandona l'àmbit de les xarxes de recerca i s'impulsa com a eina de gestió de referències bibliogràfiques, dades de recerca i organització de cites.

Mendeley et permet:

  • Organitzar els teus documents i referències.
  • Col·laborar unint-te o creant grups.
  • Descobrir estadístiques i recomanacions

Els complements de Mendeley per a facilitar-te la gestió de referències són els següents:

  • Mendeley Reference Manager Web:  Es la nova  versió d'escriptori del gestor. Les versions web i escriptori de Mendeley Reference Manager ara son iguals en funcionalitats i aparença, cosa que permet que l'usuari canvie de l'una a l'altra sense problema. La sincronització entre totes dues interfícies, és automàtica.
  • Mendeley Cite: És una extensió de Microsoft Word. Funciona (amb Office 365 i amb Word per a iPad) sense que Mendeley Desktop estiga obert o instal·lat. Permet inserir referències i bibliografies en el document . S'obre com un panell separat en Word al costat de la finestra del document, no damunt, així que tot el document roman visible mentre seleccionem o inserim cites.
  • Web Importer: Importa articles, pàgines web i altres documents directament a la teua biblioteca de referències des de motors de cerca i bases de dades acadèmiques. Mendeley Web Importer està disponible per als principals navegadors web. Funciona en la majoria dels navegadors: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, entre altres.

 

 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.