Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Mendeley: Guia d'ús

Et mostrem ​com ​usar Mendeley: crea la teua biblioteca personal, genera cites bibliogràfiques i la teua bibliografia en un sol clic

Desvincular la teua bibliografia de Mendeley

Si has d'enviar un paper a una publicació necessitaràs desvincular el teu document de Mendeley perquè no tinga marques del gestor o si necessites agregar més referències a les bibliografia final de documents utilitzats però no citats, Mendeley no permet que ho faces manualment. Per a poder ampliar-la, has de desvincular el document de Mendeley, et recomanem sempre que ho faces sobre una còpia, i convertir-ho en text pla.

Posiciona't sobre els elements afegits amb Mendeley, cites o bibliografia, i amb el botó dret en aqueix camp, seleccionar "Eliminar control de contingut".

Us aconsellem tindre sempre dues còpies del text, una vinculada i l'altra no, per si es fan canvis en les cites, a actualitzar automàticament la bibliografia.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.