Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Mendeley: Guia d'ús

Et mostrem ​com ​usar Mendeley: crea la teua biblioteca personal, genera cites bibliogràfiques i la teua bibliografia en un sol clic

Instal·la Mendeley Cite

Mendeley Cite és un complement per a Microsoft Word que permet inserir referències directament al document en què estiguem treballant o canviar els estils de cites i generar la bibliografia. S'obre en un panell a la dreta, sense interferir en la visió del document i se sincronitza amb la nostra biblioteca en el núvol. 

Per a instal·lar el plugin, fes clic en Tools > Install Mendeley Cite for Microsoft Word.


O des de el següent enllaç Mendeley Cite.
El plugin s'instal·larà en la pestanya "Referencias" de la barra d'eines de Word.

.

Inserta cites mentre escrius

En fer clic en Mendeley, veuràs en la pantalla que, entre altres opcions, et permetrà trobar les teues referències i canviar el tipus de cita.

Genera la teua bibliografia

Per a crear la teua bibliografia, només has de tenir obert Mendeley Cite i seleccionar More >Insert bibliography. Et crearà la bibliografia on tingues el cursor situat.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.