Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Mendeley: Guia d'ús

Et mostrem ​com ​usar Mendeley: crea la teua biblioteca personal, genera cites bibliogràfiques i la teua bibliografia en un sol clic

Mendeley

Mendeley és un gestor de referències gratuït (amb versió institucional de la UV premium) que t'ajudarà a organitzar les teues investigacions. Mendeley, en la nova versió de 2021, abandona l'àmbit de les xarxes de recerca i s'impulsa com a eina de gestió de referències bibliogràfiques, dades de recerca i organització de cites.

Mendeley et permet:

  • Organitzar els teus documents i referències.
  • Col·laborar unint-te o creant grups.
  • Descobrir estadístiques i recomanacions.

Els complements de Mendeley per a facilitar-te la gestió de referències són els següents:

  • Mendeley Reference Manager Web:  Es la nova  versió d'escriptori del gestor. Les versions web i escriptori de Mendeley Reference Manager ara son iguals en funcionalitats i aparença, cosa que permet que l'usuari canvie de l'una a l'altra sense problema. La sincronització entre totes dues interfícies, és automàtica.
  • Mendeley Cite: És una extensió de Microsoft Word. Funciona (amb Office 365 i amb Word per a iPad) sense que Mendeley Desktop estiga obert o instal·lat. Permet inserir referències i bibliografies en el document . S'obre com un panell separat en Word al costat de la finestra del document, no damunt, així que tot el document roman visible mentre seleccionem o inserim cites.
  • Web Importer: Importa articles, pàgines web i altres documents directament a la teua biblioteca de referències des de motors de cerca i bases de dades acadèmiques. Mendeley Web Importer està disponible per als principals navegadors web. Funciona en la majoria dels navegadors: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, entre altres.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.