Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Biblioteca de Ciències Socials: Inici

Les Guies

Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

L'Objectiu de les Guies és servir als estudiants, docents i investigadors per localitzar recursos d'informació classificats per les àrees de coneixement correspondents a les facultats de Dret, Economia i Ciències Socials de la Universitat de València.

Participa en la construcció de les guies: Envia els teus comentaris

Guies temàtiques

Les Guies temàtiques són una selecció de recursos d'informació d'interès per a l'estudi i investigació en l'àrea de Ciències Socials. Comprèn les disciplines que s'imparteixen a les facultats d'Economia, Dret i Ciències Socials, a les quals dóna cobertura la biblioteca de Ciències Socials "Gregori Maians".

Ciències polítiques Economia Sociologia
Criminologia Empresa Treball social
Dret Relacions Laborals Turisme

Guies genèriques

Les Guies genèriques són guies no temàtiques, dedicades a recursos per tipus (com ara diccionaris i enciclopèdies, etc.) i són reutilitzables en diferents temes. Les pots consultar a les pestanyes superiors.

Ubicació

Aquesta biblioteca dóna suport als ODS