Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Atenció Sociosanitària: Inici

Guia específica d'Atenció sociosanitària

S’entén per Atenció sociosanitària «al conjunt de cures destinades a aquelles persones malaltes, generalment cròniques que pels seus especials característiques poden beneficiar-se de l’actuació dels serveis sanitaris i socials per augmentar la seva autonomia, disminuir les seves limitacions o sofriments i facilitar la seva reinserció social”

Sánchez Fierro, J. Atención sociosanitaria: ¿realidad o proyect

 

Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Cerca al catàleg TROBES

undefined

Cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat  de recursos externs, molts a text complet

Guia d'ajuda completa

Recurs destacat

undefined

Observatorio de Modelos Integrados en Salud

Promou la coordinació sociosanitària i la sinergia dels àmbits sanitari i social des de l’anàlisi de Bones Pràctiques i la transferència del coneixement .

Articles

Per trobar articles al catàleg Trobes, busca els termes del teu interès i utilitza el filtre de Tipus de recurs "Article"

Cerca revistes per ISSN

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.