Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Drets humans i cooperació internacional: Inici

Els drets humans són drets inherents a tots el éssers humans, sense distinció alguna de nacionalitat, lloc de residència, sexe, origen nacional o ètnic, color, religió, llengua, o qualsevol altra condició.

Guia específica de Dret Humans i Cooperació Internacional

DDHH-ONU-logo 

El dret al desenvolupament es recolza en la solidaritat internacional i el deure de cooperació, així com en els principis de drets humans relatius a la igualtat i la no-discriminació, la participació, la transparència i la rendició de comptes, tant a l'esfera nacional com a a la internacional.

https://www.ohchr.org/es/development/international-cooperation-and-solidarity

Drets humans i Cooperació internacional en la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Quan cerquem un llibre en el catàleg Trobes, es facilita la ubicació del mateix mitjançant al codi escrit al llom del llibre.

Pots trobar llibres sobre "Drets humans i cooperació internacional" fent la cerca avançada: matèria conté drets humans i matèria conté cooperació internacional.

Aquest tipus de cerques no se circumscriu a una sola classificació temàtica (numèrica). Has de buscar la signatura al Plànol alçat de la Bibioteca.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.