Skip to Main Content
 

Mediació: Inici

Guia específica de Mediació. Descripció

undefined S’entén per mediació aquell mitjà de solució de controvèrsies, qualsevol que siga la seua denominació, en què dues o més parts intenten voluntàriament aconseguir per si mateixes un acord amb la intervenció d’un mediador. Perquè l’acord aconseguit tinga acció executiva haurà d’elevar-se a escriptura pública.

 

Es distingeix de l’arbitratge en què est segueix un procediment similar a un judici, on existeix demandant, demandat i jutge (àrbitre), que és qui emet el laudo, amb força executiva, com una sentència. Es regeix per la Llei d’arbitratge.

Aquesta manera de solució de conflictes actua en diverses àrees: civil i mercantil, penal, laboral, assegurances, familiar, sanitària, escolar, hipotecària, compliance, veïnal i comunitària, contenciós-administrativa…

 

Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Cerca revistes per ISSN

Recursos d'interés

Cerca al catàleg TROBES

undefined

Cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat  de recursos externs, molts a text complet

Guia d'ajuda completa

Articles

Per trobar articles al catàleg Trobes, busca els termes del teu interès i utilitza el filtre de Tipus de recurs "Article"

Multimèdia

General. Mediación IDM (Gestores Madrid, 2018)

Conflicto societario. Simulación caso real de Mediación (versión completa) (Fundación SIGNUM, 2014)

Civil. Caso Práctico de Mediación (MEDIF RTV, 2016)

Custodia compartida. Caso real de Mediación Familiar

Simulación de una mediación escolar realizada por el equipo de mediación del IES "Justo Millán" de Hellín (Albacete). Los mediadores son un profesor y una alumna del centro.

Mediación vecinal. (León, A., 2018).

Violencia de género. Conferencia: mediación y violencia de género, una cuestión debatida. (Hernández Ramos, C. Semana de la Mediación, Monterrey, 2016)

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.