Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Propietat intel.lectual: Inici

Guia específica de Propietat Intel·lectual

undefined
  • La propietat intel·lectual és el conjunt de drets que corresponen als autors i a altres titulars  respecte de les obres i prestacions fruit de la seva creació.
  • Es considera autor a la persona natural que creï alguna obra literària, artística o científica. La condició d’autor té un caràcter irrenunciable.
  • Són objecte de propietat intel·lectual totes les creacions originals literàries, artístiques o científiques expressades per qualsevol mitjà o suport, tangible o intangible, actualment conegut o que s’inventi en el futur.

Propietat intel·lectual en la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Quan cerquem un llibre en el catàleg Trobes, es facilita la ubicació del mateix mitjançant al codi escrit al llom del llibre. Pots trobar llibres sobre "Propietat intel·lectual" als llibres etiquetats amb 347.78

Les monografies de recerca estan ubicades a la planta 1 Baix Galeria i els manuals a la planta -1 Nord

CDU-Propiedad-Intelectual-Alzado

 

Destaquem

undefined  L’OMPI és el fòrum mundial pel que fa a serveis, polítiques, cooperació i informació en matèria de propietat intel·lectual (P.I.). És un organisme de les Nacions Unides, autofinançat, que compta amb 188 estats membres.La missió de l’OMPI és portar la iniciativa en el desenvolupament d’un sistema internacional de P.I. equilibrat i eficaç, que permeti la innovació i la creativitat en benefici de tots.
undefined

Revista de la OMPI

Ginebra : Oficina de Comunicación Mundial y de Relaciones Públicas de la Organización Mundial de la Propiedad Intelectual, 1998-

ISSN 1020-7082

La Revista de l'OMPI examina les activitats que tenen lloc en l'àmbit de la propietat intel·lectual, la creativitat i la innovació a tot el món. Es publica en espanyol, francès i anglès. També està disponible en àrab, xinès, rus, japonès i portuguès.

Rebiun-Red de Bibliotecas Universitarias Españolas

Competències Digitals: 3.3 Drets d'autor i llicències

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.