Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

ODS-SBD

Grup de treball de el Servei de Biblioteques de la UV sobre els ODS

ODS Yo sí

undefined


El Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat de València (SBD), com a centre de difusió i suport a tota la comunitat universitària, s'uneix a el projecte de la UV: "ODS: yo_si!". El SBD com a objectiu donar a conèixer l'Agenda 2030 i els ODS i estudiar com implementar-los en les nostres biblioteques i centres de el servei SBD.

L'Agenda 2030 de les Nacions Unides subratlla la importància de el desenvolupament de les activitats bibliotecàries. En la revisió de l'2019, dels ODS, es va prestar una atenció especial a l'educació, a l'ocupació i la igualtat, així com a l'accés a la informació; el que suposa una gran oportunitat per ressaltar la importància de la feina de les biblioteques i situar les nostres institucions en el centre on s'elaboren les polítiques d'actuació.

És de destacar el que ens diu sobre aquest tema la Red de Bibliotecas universitarias (REBIUN) i la Federación Internacional de Asociaciones de Bibliotecarios y Bibliotecas (IFLA).
 

undefined