Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

ODS Biblioteques UV: Inici

ODS Jo si!

El Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat de València (SBD), com a centre de difusió i suport a tota la comunitat universitària, s'uneix al projecte de la UV "ODS: yo_si!" amb l'objectiu de donar a conèixer l'Agenda 2030 i els ODS i estudiar com implementar-los en les nostres biblioteques i centres del servei SBD. L'Agenda 2030 de les Nacions Unides subratlla la importància del desenvolupament de les activitats bibliotecàries. En la revisió d'agenda de l'any 2019, dels ODS, es va prestar una atenció especial a l'educació, a l'ocupació i la igualtat, així com a l'accés a la informació, el que suposa una gran oportunitat per ressaltar la importància de la feina de les biblioteques i situar les nostres institucions en el centre on s'elaboren les polítiques d'actuació.

La nova guia que us oferim reuneix una selecció de recursos d'informació sobre els Objectius de Desenvolupament Sotenible (ODS) i l'Agenda 2030. La classificació per pestanyes pot facilitar la consulta per diferents aspectes: bibliografia, normativa, indicadors i estadístiques... Esperem que siga útil per a tota la comunitat universitària. Pots col·laborar, si ho desitges, escrivint a odssbd@uv.es  

El grup de treball ODS-Biblioteques UV, també elabora anualment una guia temàtica amb motiu del 8 de març

Biblioteques UV recolza els ODS

Les nostres Xarxes Socials

 

Facebook Twitter Youtube Pinterest Instagram

#odssbd

El nostre grup de treball

El grup de treball ODS-BibliotequesUV està compost per personal adscrit a l'SBD per a la implementació de l'Agenda 2030 i els ODS, sumant-se al compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat -dins el que s'anomena “Biblioteca Verda”- mitjançant accions que ajuden a complir amb importants Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Notícies

Promoció de l'agenda 2030 des de les Biblioteques

Formació i ODS

Els ODS a la Universitat de València

 

Ens trobem immersos en un procés d'integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) dins de les universitats. La proposta és realitzar una anàlisi crítica i profund d'aquests Objectius, entenent a les universitats en el seu potencial transformador de la societat. És la seva missió. La integració dels ODS a la nostra comunitat és una oportunitat per plantejar-nos com millorar els nostres processos interns i externs en matèria de respecte per les persones i el planeta.

Consum sostenible, Comerç just

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.