Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Gènere i igualtat: Inici

Guia específica de Gènere i igualtat

undefined
Gènere: Concepte que fa referència a les difèrencies socials (per oposició a les biològiques) entre homes i dones que han estat apreses, canvien amb el temps i presenten grans variacions tant entre diverses cultures com dins d’una mateixa cultura.
Igualtat entre sexes: Situació en la què tots els éssers humans són lliures de desenvolupar les seues capacitats personals i de prendre decisions, sense les limitacions imposades pels rols tradicionals, i en la què es tenen en compte, valoren i potencien per igual les diferents conductes, aspiracions i necessitats d’homes i dones.

Font: Comisión Europea: 100 palabras para la igualdad: Glosario de términos relativos a la igualdad entre mujeres y hombres (DG V, 1998)

Gèner i igualtat en la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Quan cerquem un llibre en el catàleg Trobes, es facilita la ubicació del mateix mitjançant al codi escrit al llom del llibre. Pots trobar llibres sobre "Gènere i igualtat als llibres etiquetats amb 396.

Les monografies de recerca estan ubicades a la planta 1 Alt Nord i els manuals a la planta -1 Nord

CDU-Genere-Igualtat-Alzado

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.