Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Autonomia Personal i Dependència: Inici

Guia específica d'Autonomia personal i dependència

S’entén per dependència al «estat de caràcter permanent en què es troben les persones que, per raons derivades de l’edat, la malaltia o la discapacitat, i lligades a la falta o a la pèrdua d’autonomia física, mental, intel·lectual o sensorial, precisen de l’atenció d’una altra o altres persones o ajudes importants per a realitzar activitats bàsiques de la vida diària o, en el cas de les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental, d’altres suports per a la seua autonomia personal”

(Art. 2, Llei 39/2006, de 14 de desembre, de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de dependència)

Autonomia personal i dependència en la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Quan cerquem un llibre en el catàleg Trobes, es facilita la ubicació del mateix mitjançant al codi escrit al llom del llibre. Pots trobar llibres sobre "Autonomia personal i dependència" fent la cerca avançada: "autonomia personal" Y "dependencia".

Per localitzar els exemplars en paper, cerca la signatura al plànol alçat de la nostra biblioteca:

CDU-BibSocials-Alzado

 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.