Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Portal de Producció Científica UV

Correcció d'errades

Les errades que poden aparéixer en el portal respecte als autors/es i la seua producció són de tres tipus:

  1. Errades en el nom de l'investigador/a: cal tindre en compte que el nom apareix en el Portal tal com figura en la base de dades de personal de la Universitat. Qualsevol modificació del nom en el Portal de Producció Científica UV, per tant, ha de fer-se en la base de dades de personal UV. L'interessat o interessada ha de notificar la incidència a RRHH PDI (correu al servei de RRHH PDI: servei.pdi@uv.es)
  2. Errades en l'adscripció a centres, departaments, grups o projectes: de nou la càrrega d'aquesta informació ve de les bases de dades de diferents serveis de la Universitat (RRHH PDI, Gestió de la Investigació etc.). Si detecteu una errada al Portal és perque hi ha una errada a la base de dades d'origen, i per tant s'ha de comunicar per a generar nous fitxers de càrrega per al Portal. La incidència es pot transmetre al correu giuv@uv.es.
  3. Errades en la producció científica: Si no apareix tota la producció científica de l'autor/a, pot afegir-la el propi investigador/a des de la seua fitxa del Portal. Si les errades es troben en les fonts d'origen (Dialnet, Scopus, WoS), serà l'investigador/a qui haurà de posar-se en contacte per a resoldre les incidències:
    1. Dialnet: contacta amb la teua biblioteca per a que es notifique l'incidència a Dialnet
    2. Scopus: ajuda en https://uv-es.libguides.com/scopus/authorID
    3. WoS: ajuda en https://uv-es.libguides.com/webofscience/wosresearcherprofile

 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.