Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Portal de Producció Científica UV

Com enviar noves sol·licituds de publicacions a la biblioteca?

En el cas que trobarem a faltar un article, llibre o publicació, podem sol·licitar al Servei de Biblioteques i Documentació la seua inclusió de manera molt senzilla i per dos vies diferents.

En primer lloc, des de la nostra pàgina d'edició de perfil, haurem de seleccionar l'opció "Nova publicació" del menú de l'esquerra:

  1. La primera opció, i la més ràpida, consisteix en incloure la URL o el DOI de la publicació. S'aconsella fer-ho d'aquesta manera, ja que és automàtic i l'autor no haurà d’introduir més informació de la publicació, sinó simplement incloure el codi i donar-li a continuar.

           

Una vegada enviada la sol·licitud, li eixirà un missatge en la part superior: “Sol·licitud enviada correctament”. La publicació es mostrarà en Publicacions Pendents d’Acceptació per part de la Biblioteca, que podrà acceptar-la, rebutjar-la o deixar-la com a pendent.

D’altra banda, l’autor/a té la possibilitat de Descartar una petició que acaba d’enviar des de “Publicacions Pendents”, punxant sobre la icona de la paperera en la petició.

  1. En el cas que no es compte amb URL o DOI, l'autor/a haurà de fer clic en "No tinc URL" i incloure les dades de la publicació en el formulari:

Entre aquestes dades, haurem d'incloure el tipus de publicació (article, llibre, capítol...) i la resta d'informació, com el títol, autor, data de publicació, etc. Una vegada completem la informació, la publicació quedarà pendent d'aprobació per la biblioteca. En qualsevol moment podrem cancel·lar la sol·licitud o editar la informació:

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.