Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Portal de Producció Científica UV

Dades editables

L’autor/a que accedix al portal i s’identifica correctament amb el seu correu institucional podrà modificar una sèrie de dades a la seua página del portal:

- Foto de perfil. Pes màxim recomanat de la imatge: 5MB. Dimensions recomanades: 500x500.

Foto del perfil

- URL de la web personal. Pàgina web de l’investigador/a.

URL de la web personal

- Aspectes curriculars o personals en diversos idiomes.

Aspectes curriculars en diversos idiomes

- Afegir nous identificadors d’autor. Ara per ara es troben disponibles més de vint diferents, entre els quals trobem: Academia.edu, ORCID, ResearcherID, Scopus, Google Scholar, ResearchGate, Twitter, Instagram i LinkedIn.

Afegir identificadors

- Paraules clau en diversos idiomes.

Paraules clau en diversos idiomes

- Noves publicacions. L’autor/a pot enviar a la biblioteca suggeriments de noves publicacions que no estan en la seua pàgina per a que siguen incloses, mitjançant DOI, URL o incloent de manera directa la informació (Veure Incloure noves publicacions).

Afegir noves publicacions

- Textos complets de les seues publicacions ja incloses. L’autor/a pot pujar textos complets a les seues publicacions, tant la versió editor (pdf de la publicació tal com es va publicar) o postprint (versió manuscrit, acceptada, en pdf o doc).

Afegir nous textos complets

- Noves dades de recerca. L’autor/a pot pujar arxius sobre diferents tipus de recerca que complementen a les seues publicacions. En la pàgina de l’autor/a eixirà un enllaç a “Veure dades de recerca”.

Dades de recerca

- Associar publicacions a projectes. L’autor/a pot indicar si una publicació està vinculada a algun projecte d'investigació actiu inclòs en el Portal. Per a vincular-los, cal seleccionar la publicació i clicar sota el botó "Relaciona'l amb un projecte" que apareix a la dreta de la pantalla. S'obri la pàgina de l'autor/a en Nexo i, en el bloc "Proyectos relacionados" pot afegir el projecte que corresponga d'entre tot el llistat de projectes en els quals participa.

 

- Amagar publicacions de la seua pàgina d’autor/a. L’autor/a podrà ocultar aquelles publicacions que no desitge mostrar en la seua pàgina. Les publicacions seguiran en el Portal, però no seran visibles en la pàgina de l’autor/a si així ho desitja.

Amagar publicacions

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.