Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Portal de Producció Científica UV

Portal de Producció Científica UV

El Portal de Producció Científica UV recull la producció científica de la Universitat de València, donant visibilitat i transparència a la seua activitat investigadora a través dels resultats i l'anàlisi del seu impacte, facilitant la consulta per Departaments, Facultats o Investigador/a.

Pàgina inici Portal Producció Científica UV

El contingut del Portal té dos elements bàsics: estructura i dades. En l’estructura trobem les Unitats organitzatives, que representen l’estructura organitzativa de la institució, i les Classificacions.

En el cas de la UV, les unitats organitzatives són:

  1. Departaments
  2. Centres
  3. Instituts d’investigació

Les dades provenen de diversos fitxers de diverses unitats i serveis de la UV (RRHH, Investigació, etc.), el que suposa que, en alguns casos, les dades no estiguen normalitzades i hi haja duplicitats o errors (per exemple, apareixen departaments que ja no existeixen perquè en l’actualitat s’han fusionat amb altres). Quant a les persones, el que apareguen uns col·lectius i no altres ha estat decisió institucional (per exemple, apareixen investigadors/es jubilats/es, però no Associats/des ni PAS investigadors/es). Quant a les publicacions, hi ha dades que provenen de Dialnet, de Scopus i de la Web of Science, la qual cosa permet reflectir els indicadors (mètriques, cites, etc.).

El Portal de Producció Científica UV es divideix en tres parts:

  • Grups
  • Investigadors/es
  • Resultats

 

Menú Portal Producció Científica UV

 

Es podrà accedir sense identificar-se. L’opció “identificada” (amb usuari i contrasenya de la UV), permetrà editar, en el cas dels investigadors/es, la seua fitxa personal i les seues publicacions (afegir documents, texts complets, etc.). L'opció "identificada" en el portal també ens permetrà poder veure la pestanya "Indicadors" tant de la part dels Investigadors/es com de Resultats. 

Per a més informació, es pot consultar l'apartat Gestió del perfil d'autor/apunt 2 d'aquesta ajuda.

Identificar-se en el Portal de Producció Científica UV

 

A la part inferior de la pàgina, es pot canviar l’idioma del portal. A més, també hi ha un accés directe a aquesta guia d'ajuda en Libguides i un correu de contacte on enviar els dubtes (producciocientifica@uv.es)

Peu de pàgina de l Portal de Producció Científica UV

 

La biblioteca en xarxes

Facebook Instagram Twitter Youtube Pinterest

 
Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.