Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Paisatges Valencians

Edició 2021: “Paisatges valencians, paisatges humanitzats: L'antropització del territori al llarg de la història”

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, un any més. en col·laboració amb la Biblioteca d'Humanitats “Joan Reglà”, ha organitzat  l'exposició fotogràfica “Paisatges valencians, paisatges humanitzats: L'antropització del territori al llarg de la història”. Una exposició que recopila algunes de les fotografies rebudes en la 5a edició del Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià convocat per la Càtedra aquest any 2021.

La entrega de premis i la inauguració de l'exposició tindrà lloc a la Biblioteca d'Humanitats "Joan Reglà", el dia 15 de decembre a les 18.30h. El lliurament de premis serà a la sala multiús de la biblioteca, al 2º pis. L'exposició es podrà visitar a la planta baixa de la biblioteca.

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians es projecta com una plataforma acadèmica que pretén la reflexió, investigació, divulgació i transmissió de coneixement en matèria de paisatge i participació ciutadana. Tot això en un marc de col·laboració entre la Conselleria i la Universitat de València per a la promoció del coneixement i difusió dels paisatges valencians.

L'Exposició “Paisatges valencians, paisatges humanitzats: L'antropització del territori al llarg de la història”, reuneix el material fotogràfic presentat en la 5a Edició del Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià (2021), organitzat per la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians.

En ella es recullen les mirades que de les nostres terres tenen els nostres participants del concurs. Percepcions d'un territori plasmades amb art i tècnica, que expressen la varietat paisatgística amb la qual comptem a la Comunitat Valenciana. Perquè això és el que reflecteixen els nostres paisatges un contrast entre la dominació humana de l'espai i la seua subtil presència.

 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.