Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Paisatges Valencians

Edició 2022: "Un paisatge, diverses mirades"

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, un any més. en col·laboració amb la Biblioteca d'Humanitats “Joan Reglà”, ha organitzat  l'exposició fotogràfica Un paisatge, diverses mirades. Una exposició que recopila una selecció de  fotografies rebudes en la 6a edició del Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià any 2022.

L'entrega de premis i la inauguració de l'exposició tindrà lloc a la Biblioteca d'Humanitats "Joan Reglà", el dia 15 de decembre a les 18.00h. L'exposició es podrà visitar a la planta baixa de la biblioteca.

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians es projecta com una plataforma acadèmica que pretén la reflexió, investigació, divulgació i transmissió de coneixement en matèria de paisatge i participació ciutadana

En aquesta edició s'ha posat el punt de mira en la visió de l'espectador: Paisatge és qualsevol part del territori, tal com és percebuda per les poblacions, el caràcter de les quals resulta de l'acció dels factors naturals i humans i les seues interrelacions.

Mira ací les fotos localitzades en el lloc on es feren 

     

 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.