Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Paisatges Valencians

Edició 2023: "Impactes en el paisatge valencià"

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians en aquesta nova edició de 2023 incorporà dues importants novetats.
La primera és que comptà amb una temàtica específica, "Els impactes en el paisatge valencià". Per això, es premien aquelles fotografies que visibilitzen els efectes i les conseqüències negatives generades per la implementació o presència, en qualsevol paisatge situat dins dels límits geogràfics de la Comunitat Valenciana, d'estructures, construccions, parcel·les... que no concorden amb l'espai en el qual se situen.
La segona novetat està relacionada amb el perfil dels participants. Així en aquesta edició es va permetre la participació a totes les persones físiques majors d'edat.

Amb la resolució de 20 d'octubre 2023 del Rectorat de la Universitat de València, s'atorguen els premis de la VII edició del Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià "Impactes en el Paisatge Valencià" de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians en els següents guanyadors:

Emilio Iranzo, director de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, fa una introducció a l'exposició

Estefanía de la Vega, tècnica de la Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, explica l'impacte paisatgístic del qual tracta aquesta edició

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.