Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Paisatges desitjats

Exposició i lliurament de premis: “Los paisajes valencianos: una tierra de contrastes"

El 3 de desembre de 2019 es van entregar els premis de l’exposició de fotografia “Los paisajes valencianos: una tierra de contrastes“ organitzada per la “Cátedra de Paticipación Ciudadana y Paisaje Valenciano” a la Biblioteca d’Humanitats.
L’acte va comptar amb les intervencions de Emilio Iranzo, director de la Cátedra de Participación Ciudadana y Paisajes Valencianos, Rosa Pardo Marín, Directora General d‘Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Generalitat Valenciana, y Ana Barbeta, directora de la Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà.

Per acompanyar l’entrega de premis, Irene Casañ Alonso, menció d’Honor el 2015 en violoncel i Premi Extraordinari d’Ensenyaments Professionals de clarinet, va oferir un recital de violoncel.

Es clausurà amb la visita a l’exposició i un vi d’honor a la Facultat de Geografia i Història.

Lliurament de premis

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.