Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Paisatges Valencians

Els paisatges valencians: una terra de contrastos

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, va inaugurar el passat 3 de desembre l'exposició fotogràfica "Els paisatges valencians: una terra de contrastos" a la Biblioteca d'Humanitats.
Una exposició que recopilava part del material fotogràfic presentat a les tres edicions (2017, 2018 i 2019) del Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià que s'han realitzat fins a l'actualitat.
En ella es recollien les mirades que de les nostres terres tenen els participants del concurs. Percepcions d'un territori plasmades amb art i tècnica, que expressen la varietat paisatgística amb la qual comptem a la Comunitat Valenciana. Perquè això és el que reflecteixen els nostres paisatges. Que som una terra plena de contrastos.
Amb motiu d'aquell acte volíem posar al vostre abast algunes de les obres que formaren part d'aquella exposició, perquè pugueu gaudir-les des de casa.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.