Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Paisatges desitjats

Exposició i lliurament de premis: "La diversitat paisatgística de la Comunitat Valenciana: riquesa ambiental i cultural"

L'1 de desembre de 2020 a la planta 0 de la biblioteca d'Humanitats es van entregar els premis de l'exposició de fotografia "La diversitat paisatgística de la Comunitat Valenciana: riquesa ambiental i cultural".
L'acte va ser presidit per Emilio Iranzo, director de la Cátedra de Participación Ciudadana y Paisajes Valencianos, Rosa Pardo Marín, directora general d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Generalitat Valenciana, i Ana Barbeta, directora de la Biblioteca d'Humanitats Joan Reglà. Tots tres esmentaren la bona col·laboració que ha sorgit entre ells i l'agraïment a tots els participants.
Dels tres premiats sols van poder acudir el guanyador del segon premi, Jorge Císcar Ruiz amb la fotografia "Amanece en La Canal" i la guanyadora del tercer premi, Susana Castillo Cabel amb la fotografia "Barracas al óleo".

L'exposició romandrà al corredor que va a la sala 0.3 de la biblioteca d'Humanitats fins a l'1 de febrer de 2021.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.