Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Paisatges Valencians

Exposició i lliurament de premis: "La diversitat paisatgística de la Comunitat Valenciana: riquesa ambiental i cultural"

L'1 de desembre de 2020 a la planta 0 de la biblioteca d'Humanitats es van entregar els premis de l'exposició de fotografia "La diversitat paisatgística de la Comunitat Valenciana: riquesa ambiental i cultural".
L'acte va ser presidit per Emilio Iranzo, director de la Cátedra de Participación Ciudadana y Paisajes Valencianos, Rosa Pardo Marín, directora general d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Generalitat Valenciana, i Ana Barbeta, directora de la Biblioteca d'Humanitats Joan Reglà. Tots tres esmentaren la bona col·laboració que ha sorgit entre ells i l'agraïment a tots els participants.
Dels tres premiats sols van poder acudir el guanyador del segon premi, Jorge Císcar Ruiz amb la fotografia "Amanece en La Canal" i la guanyadora del tercer premi, Susana Castillo Cabel amb la fotografia "Barracas al óleo".

L'exposició romandrà al corredor que va a la sala 0.3 de la biblioteca d'Humanitats fins a l'1 de febrer de 2021.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.