Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Paisatges Valencians

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians en col·laboració amb la Biblioteca d'Humanitats “Joan Reglà”, ha organitzat per segon any consecutiu l'exposició fotogràfica “La diversitat paisatgística de la Comunitat Valenciana: riquesa ambiental i cultural”. Una exposició que recopila algunes de les fotografies rebudes en la 4a edició del Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià convocat per la Càtedra aquest any 2020.

Amb el lema “La diversitat paisatgística de la Comunitat Valenciana: riquesa ambiental i cultural”, la mostra reflecteix a través de la mirada dels participants l'abundància i diversitat de tipologies paisatgístiques presents en el nostre territori. Paisatges litorals, de muntanya o forestals, agrícoles, de l'aigua, i construïts (rurals i urbans) formen part d'aquesta exposició. Una exposició en la qual els visitants podran observar no sols la quantitat de paisatges que integren una mateixa tipologia, sinó també, les similituds i diferències que marquen les formes, els colors i relleus de paisatges pertanyents a un mateix arquetip.
Tot això, a més reforçat per la idea, que els diferents paisatges i tipologies que apareixen en l'exposició, no són realitats aïllades, sinó que coexisteixen geogràficament en un mateix territori, superposant-se, entrellaçant-se, creant llocs de convivència entre paisatges litorals i de muntanya; agrícoles i construïts; de l'aigua i forestals, etc.

Muntatge de l'exposició:

El lliurament de premis i la inauguració de l'exposició serà el pròxim dimarts, dia 1 de desembre a les 18.00 hores, a la planta baixa de la biblioteca.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.