Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Fitoterapia.net: Vademecum. Llibre

Llibre

Ací tenim el llibre: "Fitoterapia, Vademécum de Prescripción." 5a ed. Barcelona: Elsevier, 2019. 830 pàgines. ISBN: 978-84-9113-299-8.

El llibre "Fitoterapia, Vademécum de Prescripción" està considerat un referent informatiu per als professionals de la salut des de la seva primera edició (1992), i la seva difusió s'ha anat ampliant notablement gràcies a la seva presència a internet (des de 1998), a través de la web www.fitoterapia.net (el portal supera les 100.000 visites mensuals). Aquesta obra representa un material de consulta habitual tant per als professionals de la salut com per a les empreses del sector, així com per als alumnes de pregrau, postgrau i formació continuada, als Centres d'Informació del Medicament i a les biblioteques universitàries.

  • Fitoteràpia. Vademècum de prescripció és una eina dissenyada per facilitar la prescripció, dispensació i recomanació adequada de productes fisioterapèutics per part dels professionals de la salut, d'acord amb els criteris de la Fitoteràpia racional: seguretat, qualitat i eficàcia.
  • Aquesta nova edició presenta una informació totalment revisada i actualitzada. Per això, s'ha dut a terme una revisió sistemàtica de les monografies de plantes de l'Agència Europea del Medicament (EMA) i de l'European Scientific Cooperative on Phytotherapy (ESCOP), així com de les indicacions i les dosis recomanades per ambdues institucions. Igualment es realitza una profunda anàlisi amb més de 250 monografies de plantes medicinals i s'hi inclou informació sobre més de 5.000 preparats comercials.
  • El vademècum incorpora uns índexs útils d'accions farmacològiques i indicacions terapèutiques, així com un nombre destacat de fórmules magistrals ordenades per aparells i sistemes que resulten de gran utilitat de cara a personalitzar el tractament dels pacients. Participa en aquest manual un total de 48 autors procedents de 7 països diferents, majoritàriament mèdics i farmacèutics procedents dels sectors assistencial i acadèmic.
  • L'equip ha estat coordinat per dos referents a l'àrea de la Fitoteràpia: Bernat Vanaclocha, metge fitoterapeuta i director de la Revista de Fitoteràpia, i Salvador Cañigueral, professor de la Universitat de Barcelona.
  • El contingut es completa amb gairebé 3.000 referències bibliogràfiques procedents de la literatura científica més recent i un nombre significatiu de fotografies de plantes presents al llibre.

Catàleg Trobes

Ací tenim el llibre: "Fitoterapia, Vademécum de Prescripción." 5a ed. Barcelona: Elsevier, 2019. 830 pàgines. ISBN: 978-84-9113-299-8.

Al catàleg Trobes tenim dues versions: la 4a ed. de l'any 2003 i la 5a ed. de l'any 2019. Aquesta darrera edició forma part d'una bibliografia per assignatures (bibliografia recomanada). Es poden localitzar a diferents biblioteques, entre elles, la de Farmàcia.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.