Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Recursos-e Ciències: Fitoterapia.net: Inici

Fitoterapia.net

Clica sobre la imatge per accedir directament a la base de dades. A la part superior dreta t'ha d'aparèixer “Biblioteca de Ciències. Universitat de València”. Per disposar de totes les utilitats del recurs, has d'estar a la Intranet de la UV, Eduroam, o bé si estàs fora del campus connectar-te mitjançant VPN.

Cerca al catàleg Trobes

Al catàleg Trobes pots cercar...

1- "plantes medicinals", i

per matèries en Cerca avançada "plantes medicinals" (canvia una mica el resultat respecte a l'anterior cerca),

2- "herbes - ús terapèutic",

3- "herbes medicinals i aromàtiques".

Contingut

Fitoterapia.net és un portal especialitzat en plantes medicinals i les seues aplicacions terapèutiques, dirigit als professionals de la salut.
El seu objectiu és oferir una eina pràctica que contribuïsca a racionalitzar i modernitzar la Fitoteràpia, seguint els criteris de seguretat, qualitat i eficàcia. Permet l'accés simultani de fins a 10 usuaris i consultar informació especialitzada accedint a:

  • Vademècum de fitoteràpia: que ofereix informació sobre més de 450 plantes medicinals, 6000 preparats comercials i 125 fòrmules magistrals.
  • Revista Fitoteràpia: accés a tots els articles publicats (des de l'any 2000).
  • Altres publicacions: més de 2000 documents com articles, ressenyes, vídeos, etc.

A més, conté informació sobre cursos, congressos, i una multitud d'enllaços interessants sobre botànica i altres fonts d'informació (bases de dades, publicacions...) relacionades amb la fitoteràpia.

La Bibliotec@ Respon

La Bibliotec@ Respon és el servei de referència virtual de les biblioteques de la UV per atendre, orientar i resoldre els dubtes sobre els serveis, els recursos i les activitats de les biblioteques

La Biblioteca respon

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.