Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Fitoterapia.net: Com accedir

Des de Trobes

Podem cercar Fitoterapia.net directament en el catàleg Trobes o bé en les bases de dades (A-Z) que apareixen al menú de la pàgina d'inici.

 

Des de Bases de dades: A-Z

Pots cercar alfabèticament en bases de dades. Per matèries, proveïdors, etc. Per fer altres cerques cal netejar els filtres. Nota: Ús limitat a la Universitat de València. 

Registre complet al catàleg Trobes

Al registre hi ha informació més detallada del recurs: autor, editor, data de publicació, freqüència d'actualització, etc. Nota: Només es poden connectar 10 usuaris a la vegada. Està permés fins a 10 descàrregues i 10 impressions

Des de Guies temàtiques: Farmàcia --> Bases de dades

Dins de les Biblioguies UV tenim la Biblioguia Farmàcia amb diferents recursos, entre ells, les bases de dades especialitzades. En aquest apartat trobareu el portal web Fitoterapia.net

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.