Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Fitoterapia.net: Revista

REVISTA DE FITOTERÀPIA

En el menú seleccionem Revista de Fitoteràpia. Podem trobar els sumaris, la subscripció a la versió impresa i online, els números endarrerits i les instruccions que han de seguir els autors per publicar.

REVISTA DE FITOTERÀPIA

La Revista de Fitoteràpia és una publicació adreçada a professionals relacionats amb les plantes medicinals i amb l'ús terapèutic de les drogues d'origen vegetal i els seus derivats.

S'acceptaran treballs sobre qualsevol àmbit relacionat amb la Fitoteràpia: Clínica, Farmacologia, Farmacognòsia, Etnomedicina, Botànica, Història de la Medicina, aspectes legals, tecnologia, cultiu, comercialització, etc.

Resultats de la cerca 1

Podem cercar el darrer número de la revista. També podem seleccionar la resta de números indicant l'any, el volum i el número corresponent.

Resultats de la cerca 2

Podem accedir al resum o al text complet del número seleccionat.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.