Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Fitoterapia.net: Inici

Fitoterapia.net

Clica sobre la imatge per accedir directament a la base de dades. A la part superior dreta t'ha d'aparèixer “Biblioteca de Ciències. Universitat de València”. Per disposar de totes les utilitats del recurs, has d'estar a la Intranet de la UV, Eduroam, o bé si estàs fora del campus connectar-te mitjançant VPN.

Cerca al catàleg Trobes

Al catàleg Trobes pots cercar...

1- "plantes medicinals", i

per matèries en Cerca avançada "plantes medicinals" (canvia una mica el resultat respecte a l'anterior cerca),

2- "herbes - ús terapèutic",

3- "herbes medicinals i aromàtiques".

Contingut

Fitoterapia.net és un portal especialitzat en plantes medicinals i les seues aplicacions terapèutiques, dirigit als professionals de la salut.
El seu objectiu és oferir una eina pràctica que contribuïsca a racionalitzar i modernitzar la Fitoteràpia, seguint els criteris de seguretat, qualitat i eficàcia. Permet l'accés simultani de fins a 10 usuaris i consultar informació especialitzada accedint a:

  • Vademècum de fitoteràpia: que ofereix informació sobre més de 450 plantes medicinals, 6000 preparats comercials i 125 fòrmules magistrals.
  • Revista Fitoteràpia: accés a tots els articles publicats (des de l'any 2000).
  • Altres publicacions: més de 2000 documents com articles, ressenyes, vídeos, etc.

A més, conté informació sobre cursos, congressos, i una multitud d'enllaços interessants sobre botànica i altres fonts d'informació (bases de dades, publicacions...) relacionades amb la fitoteràpia.

La Bibliotec@ Respon

La Bibliotec@ Respon és el servei de referència virtual de les biblioteques de la UV per atendre, orientar i resoldre els dubtes sobre els serveis, els recursos i les activitats de les biblioteques

La Biblioteca respon

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.