Skip to Main Content
 

Catàleg biblioteques UV: RESULTATS

Identifica't


Si pertanys a la UV és important la identificació amb el compte institucional per a poder accedir als serveis personalitzats: gestionar préstecs, reserves i sol·licituds des de l'apartat El meu compte, guardar cerques i resultats i personalitzar les teues cerques, entre altres.

Identificar-se

Personalitzar resultats

Si estàs identificat i busques en els perfils Tot o Articles i méspots personalitzar les teues cerques (només per a registres electrònics) seleccionant fins a cinc disciplines del teu interès. Aquestes preferències es mantindran entre sessions.

La secció Resultats personalitzats enumera les preferències actives i permet als usuaris eliminar les disciplines seleccionades, editar-les i donar preferència al material més recent.

També pots guardar la teua consulta per a utilitzar-la en una posterior sessió.

Resultats

Introdueix el terme de cerca (pots utilizar operadors per a fer la teua cerca més precisa), també pots seleccionar la part de la col·lecció on vols cercar, ordena i filtra els resultats segons les teues necessitats, navega per la llista de resultats i accedeix a la visualització de detalls i disponibilitat del registre del teu interès. Si estàs identificat com a usuari de la UV pots guardar o personalitzar la consulta.

Resultats cerca Trobes

Una vegada feta la teua cerca pots fer-la més precisa utilitzant els criteris d'ordenació i els filtres de la barra lateral esquerra.

  • Ordenació:

els resultats, per defecte, són presentats segons criteris de rellevància.
Pots modificar aquesta ordenació per criteris de data de publicació (més antiga o més actual), títol i autor

  • Filtres

pots limitar la teua cerca amb diferents opcions com la manera d'accés (disponibilitat), tipus de recurs, biblioteca (per als documents físics), autor, data, etc. . Depenent del perfil de cerca que hages seleccionat (tot, catàleg, articles i més…) poden variar els filtres disponibles.

Com utilitzar els filtres: els filtres poden aplicar-se per a incloure o excloure registres dels resultats. Marca la casella de l'esquerra per a incloure i la de la dreta per a excloure, a continuació, aplica els filtres.

  

Una vegada aplicats, pots eliminar-los des de la part superior del menú 

Ampliar els resultats: en marcar aquesta opció, localitzaràs també resultats que no pertanyen a les col·leccions de la UV. Tingues en compte que, en marcar aquesta opció els resultats s'ampliaran amb contingut no subscrit per la Universitat, per la qual cosa és possible que no es tinga accés al text complet dels nous resultats. 

 

Pots fer diferents accions amb un registre del teu interès com crear una cita, imprimir, enviar-lo per correu electrònic o guardar-ho per a exportar-ho a un gestor bibliogràfic.

Accions amb registre

També pots fer una selecció dels resultats del teu interès i guardar-los com a favorits o fer algunes accions en bloc amb ells.

Accions amb resultats

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.