Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Catàleg biblioteques UV: Préstec al despatx

Préstec al despatx - descripció del servei

El "Préstec al Despatx" es tracta d’un servei destinat al PAS i PDI de la Universitat de València.

El PAS i el PDI de la Universitat de València podrà demanar a les biblioteques de la Universitat de València els llibres mitjançant el catàleg Trobes, i des de la biblioteca els enviaran directament als despatxos i oficines dels sol·licitants.

Condicions del Servei:
1.- Es prestaran mitjançant aquest servei els llibres que tenen previst un període de 30 dies per al PAS i els llibres amb política d'exemplar d'investigació i els que tenen un període previst de 120 dies per al PDI.
2.- Les normes de préstec per a aquest servei són les mateixes que per al préstec presencial.
3.- Una vegada sol·licitat el préstec al despatx, l’usuari o usuària rebrà un correu electrònic on s'indicarà la data de préstec i la data de devolució. El préstec es renovarà automàticament sempre i quan l’exemplar no haja estat reservat per altra persona, i que l’usuari o usuària no estiga sancionat.
4.- L’usuari o usuària podrà consultar l’estat dels seus préstecs en El Meu Compte

Préstec al despatx - com reservar

Procediment de sol·licitud:
1.- Identifiqueu-vos al catàleg Trobes i consulteu si el llibre està disponible.
2.- Reserveu el llibre al catàleg. Cliqueu "Reserva" i seleccioneu del desplegable ‘Localització de recollida’ l'opció d'‘Entrega personal-Adreça de la feina’. Si sou PDI o PAS i no vos apareix l'opció "Adreça de la feina", contacteu amb la Biblioteca demanant l'activació del Préstec al despatx.

 

Seleccioneu ubicació


3.- Rebreu el llibre per correu intern al vostre despatx o oficina universitària, prestat al vostre nom.

Procediment de devolució:
1.- Podreu tornar presencialment el llibre en qualsevol biblioteca de la Universitat de València.
2.- També podreu tornar-lo a la biblioteca corresponent enviant-lo per correu intern.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.