Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Catàleg biblioteques UV: REGISTRE DETALLAT

Registre detallat

 

Una vegada dins del registre complet, a l'esquerra de la pantalla, veiem opcions per a Anar al registre anterior, Tancar-lo o Passar al següent. Al costat, veiem un menú de navegació pels apartats en els que es divideix el registre (Pujar, Enviar a, etc.). 

Des de pujar anem a la part superior de la pàgina on trobem, en primer lloc, la icona del tipus de material de què es tracta (en aquest cas, Llibre) i la informació bibliogràfica bàsica del document, així com si forma part de la bibliografia recomanada o Curs i la biblioteca on es troba l'exemplar (Disponible a...) amb les seues localitzacions possibles.


undefined

 

 

Des d'aquesta opció podem realitzar diverses accions amb els registres; elaborar una referència bibliogràfica, obtindre un enllaç permanent, enviar al correu electrònic, imprimir la referència del registre o enviar-los als diferents gestors bibliogràfics.

 

 

  • Accions amb els registres:

 

 

Citació

 

 

Enllaç permanent

 

 

Correu electrònic

 

 

Imprimir

 

 

Gestors bibliogràfics

 

De manera predeterminada, la codificació a l'hora d'exportar en RIS serà UTF-8, però aquesta es pot canviar segons les necessitats.

 

 

 

 

 

 

Les localitzacions ens indiquen a quines biblioteques es troben físicament els documents, així com la seua disponibilitat, sala, etiqueta al llom de localització, nº de còpies i duració del préstec, atenent a la normativa de préstec del Servei de Biblioteques i Documentació.

 

 

  • Altres exemples de disponibilitat segons el document objecte de la cerca poden ser:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És la part on trobarem la descripció bibliogràfica completa del document amb totes les dades que l'identifiquen unívocament; títol, autors, edició, any de publicació, matèries, etc.

 

undefined

 

 

Accedirem a enllaços d'interès per tal de consultar la informació MARC del registre o d'altres com Worldcat, Sherpa/Romeo, Dulcinea, Roderic, Dialnet, etc.

 

undefined

 

La navegació virtual permet trobar títols relacionats amb els documents que són objecte de la cerca.

undefined

També trobarem a la banda dreta del recurs cercat lectures recomanades i relacionades.  

undefined

 

 

 

 

Secció del registre que ens indicarà si un document forma part de la bibliografia recomanada d'assignatures i professors concrets.

 

undefined

 

Des del botó Explorar del registre detallat s'accedeix a informació addicional sobre el document i l'autor : resums, opinions dels lectors, premis obtinguts per l'autor, informació proporcionada per Altmetrics, etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.