Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Catàleg biblioteques UV: REGISTRE DETALLAT

REGISTRE DETALLAT

 

Una vegada dins del registre complet, a l'esquerra de la pantalla, veiem opcions per a Anar a resultat anterior, Tancar resultat o Anar a resultat següentAl costat, veiem un menú de navegació amb els apartats en què es dividix el registre (Pujar, Enviar a, Disponibilitat, etc.). 

Des de PUJAR anem a la part superior de la pàgina on trobem, en primer lloc, la icona del tipus de material que es tracta (en aquest cas, LLIBRE) i la informació bibliogràfica bàsica del document, altra informació com la biblioteca on es troba l'exemplar (en aquest cas, Disponible a B. Educació) amb les seues localitzacions possibles.


PUJAR

 

 

Des d'aquesta opció podem realitzar diverses accions amb els registres: escanejar el codi QR, elaborar una referència bibliogràfica, obtindre un enllaç permanent, imprimir el registre, enviar el registre o utilitzar el gestor bibliogràfic.

ENVIAR A

 

Accions amb els registres:

 

Escanejar el codi QR

 

Escanejar el codi QR

 

 

 

Elaborar una referència bibliogràfica

 

Elaborar una referència bibliogràfica

 

Obtindre un enllaç permanent

 

Obtindre un enllaç permanent

 

Imprimir el registre

 

Imprimir el registre

 

Enviar el registre

 

Enviar el registre

 

Utilitzar el gestor bibliogràfic

 

Podem utilitzar: MENDELEY, REFWORKS, BIBTEX i RIS (MENDELEY, ENDNOTE, ZOTERO).

1) Per a utilitzar MENDELEY i REFWORKS cal introduir el correu institucional.

2) Per a utilitzar BIBTEX i RIS cal utilitzar una codificació.

De manera predeterminada, la codificació a l'hora d'exportar en BIBTEX i RIS serà UTF-8, però aquesta es pot canviar segons les necessitats.

 

Utilitzar el gestor bibliogràfic

 

Les localitzacions ens indiquen a quines biblioteques es troben físicament els documents, així com la seua disponibilitat, planta, sala, zona, col.lecció general, etiqueta de localització, nº de còpies, nº d'exemplars disponibles, nº de sol.licituds, etc. atenent a la normativa de préstec del Servei de Biblioteques i Documentació.

 

DISPONIBILITAT

 

DISPONIBILITAT - PETICIO - RESERVA

 

Altres exemples de disponibilitat segons el document objecte de la cerca poden ser:

 LLIBRES - REVISTES

 

DETALLS és la part on trobarem la descripció bibliogràfica completa del document amb totes les dades que l'identifiquen unívocament: AUTORIA, TÍTOL, ATRIBUCIONS, PUBLICACIÓ, FORMAT, IDIOMA, BIBLIOGRAFIA, FONT DE DESCRIPCIÓ, MATÈRIA, IDENTIFICADOR, FONT, etc.

 

DETALLS

 

 

ENLLAÇOS és la part on trobarem la font del registre on podem consultar la informació MARC del registre o d'altres registres com WORLDCAT, SHERPA/ROMEO, DULCINEA, DIALNET, etc.

 

ENLLAÇOS

 

FONT DEL REGISTRE

 

BIBLIOGRAFIA RECOMANADA és la part on trobarem si un document forma part de la bibliografia de les nostres assignatures i dels nostres professors.

BIBLIOGRAFIA RECOMANADA

 

NAVEGACIÓ és la part on trobarem una navegació virtual que ens permet trobar títols relacionats amb els documents que són objecte de la nostra cerca.

NAVEGACIÓ

També trobarem a la banda dreta del nostre document cercat algunes lectures relacionades en alguns casos.

 

EXPLORAR és la part on trobarem informació addicional sobre el document i l'autor de la nostra cerca: resums, opinions dels lectors, informació proporcionada per Altmetrics, altres llibres disponibles del mateix tema i autor, etc.

EXPLORARVEURE EN LÍNIA

SYNDETICS UNBOUND

RESUM

RESSENYES DE LECTORS

ALTMETRICS

TAMBÉ DISPONIBLE COM A

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.