Skip to Main Content
 

Catàleg biblioteques UV: REGISTRE DETALLAT

Registre detallat

 

Una vegada dins del registre complet, a l'esquerra de la pantalla, veiem opcions per a Anar al registre anterior, Tancar-lo o Passar al següent. Al costat, veiem un menú de navegació pels apartats en els que es divideix el registre (Pujar, Enviar a, etc.). 

Des de pujar anem a la part superior de la pàgina on trobem, en primer lloc, la icona del tipus de material de què es tracta (en aquest cas, Llibre) i la informació bibliogràfica bàsica del document, així com si forma part de la bibliografia recomanada o Curs i la biblioteca on es troba l'exemplar (Disponible a...) amb les seues localitzacions possibles.


undefined

 

 

Des d'aquesta opció podem realitzar diverses accions amb els registres; elaborar una referència bibliogràfica, obtindre un enllaç permanent, enviar al correu electrònic, imprimir la referència del registre o enviar-los als diferents gestors bibliogràfics.

 

 

  • Accions amb els registres:

 

 

Citació

 

 

Enllaç permanent

 

 

Correu electrònic

 

 

Imprimir

 

 

Gestors bibliogràfics

 

De manera predeterminada, la codificació a l'hora d'exportar en RIS serà UTF-8, però aquesta es pot canviar segons les necessitats.

 

 

 

 

 

 

Les localitzacions ens indiquen a quines biblioteques es troben físicament els documents, així com la seua disponibilitat, sala, etiqueta al llom de localització, nº de còpies i duració del préstec, atenent a la normativa de préstec del Servei de Biblioteques i Documentació.

 

 

  • Altres exemples de disponibilitat segons el document objecte de la cerca poden ser:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És la part on trobarem la descripció bibliogràfica completa del document amb totes les dades que l'identifiquen unívocament; títol, autors, edició, any de publicació, matèries, etc.

 

undefined

 

 

Accedirem a enllaços d'interès per tal de consultar la informació MARC del registre o d'altres com Worldcat, Sherpa/Romeo, Dulcinea, Roderic, Dialnet, etc.

 

undefined

 

La navegació virtual permet trobar títols relacionats amb els documents que són objecte de la cerca.

undefined

També trobarem a la banda dreta del recurs cercat lectures recomanades i relacionades.  

undefined

 

 

 

 

Secció del registre que ens indicarà si un document forma part de la bibliografia recomanada d'assignatures i professors concrets.

 

undefined

 

Des del botó Explorar del registre detallat s'accedeix a informació addicional sobre el document i l'autor : resums, opinions dels lectors, premis obtinguts per l'autor, informació proporcionada per Altmetrics, etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.