BiblioguiesUV: Química: Bases de Dades

Vols consultar-les?

Cerca avançada en TROBES

Aquesta cerca et permet trobar bases de dades de Ciències.

Cerca en la llista A/Z

En aquesta llista alfabètica pots buscar entre totes les bases de dades, filtrant per matèria, tipus de base de dades o proveïdor.

Repositoris pre-prints

Connecta la VPN

Bases de Dades de Patents

Bases de dades especialitzades subscrites per la UV

Cambridge Structural Database Aquest enllaç s'obre en una finestra nova
Base de dades d'estructures cristalogràfiques de compostos orgànics, organometàl·lics i de proteïnes
CHEMnetBASE Aquest enllaç s'obre en una finestra nova
Font d'informació en química
Inclou: Dictionary of Commonly Cited Compounds, Dictionary of Drugs, Dictionary of Inorganic and Organometallic Compounds, Dictionary of Natural Products, Dictionary of Organic Compounds, Handbook of Chemistry & Physics,Polymers: a Property Database, Properties of Organic Compounds, Dictionary of Marine Natural Products, Dictionary of Food Compounds i Dictionary of Carbohydrates
ICSD Web: Inorganic Crystal Structure Database Aquest enllaç s'obre en una finestra nova
Conté prop de 125.000 estructures cristal.lines de fases inorgàniques i minerals, publicades des de 1913
JoVE Science Education Aquest enllaç s'obre en una finestra nova
La base de dades permet ensenyar i aprendre millor els conceptes claus i tècniques fonamentals de laboratori. Aquestes demostracions de vídeo cobreixen una àmplia gamma de tems STEM, incloent Biologia, Química, Ciències Ambientals, Psicologia, Medicina Clínica i Enginyeria. Els continguts es complementan amb JOVE Videojournal.
Videotutorial de la base de dades
Amb l'objectiu de millorar la docència en línia, hem subscrit la base de dades i la videorevista JOVE de forma completa.
POLYMERS netBASE Aquest enllaç s'obre en una finestra nova
Proporciona informació científica i comercial sobre polímers en una única font. Guia a l'usuaris a través de la literatura primària i dóna informació dels noms comercials dels productes
Es pot cercar per polimers, propietats, aplicacions, etc. Proporciona índexs que cobreixen el rang de propietats accessibles
SciFinder Aquest enllaç s'obre en una finestra nova
Cal registrarse per obtenir username i password. Guia de la base de dades
Conté més de 16 milions de registres bibliogràfics de les àrees de Química, Ingineria, Física, Bioquímica, Farmàcia, Medicina, Biologia, Biotecnologia i Ciències del medi ambient.
Inclou les bases de dades del Chemical Abstracts Service, entre les quals el Chemical Abstracts, i la base MEDLINE de la National Library of Medicine. Permet la recerca per reaccions químiques. Inclou informació comercial química i accés a SciFinder Substructure Module (SSM).

Cal registrarse per obtenir username i password.

Bases de Dades d'Accés LLiure

American Mineralogist Crystal Structure Database:
ChemSpider
Base de dades que proporciona informació sobre substàncies químiques provinent de diferents fonts. Permet fer cerques pel nom de la substància, a partir de l’estructura química, etc.
Crystallography Open Database
Database of Zeolite Structures
PubChem - National Library of Medicine - National Center for Biotechnology Information

Guia d´ús de SciFinder-n

Consulta la nostra guia de SciFinder-n!

Diccionaris

Dictionary of Food Compounds - ChemnetBASE

Bases de dades multidisciplinars subscrites per la UV

AENORmás Aquest enllaç s'obre en una finestra nova
Col·lecció de més de 50.000 normes UNE. Permet accedir a qualsevol norma UNE en tot moment. A més, el sistema d'actualització automàtica garanteix disposar sempre de l'última versió de la norma.

Les normes es poden visualitzar i descarregar.
InDICEs CSIC Aquest enllaç s'obre en una finestra nova
Recurs bibliogràfic multidisciplinari que recopila i difon principalment articles de recerca publicats en revistes científiques espanyoles. Aquest portal integra les antigues bases de dades bibliogràfiques del CSIC (ISOC, ICYT i IME).
ProQuest Central Aquest enllaç s'obre en una finestra nova
Proquest Central és un recurs que aglutina diferents bases de dades, donant accés a més de 19.000 títols a text complet. Entre ells trobarem revistes científiques de biologia, educació, ciències socials, economia, farmàcia, ciències de la salut o psicologia.
SciFinder Aquest enllaç s'obre en una finestra nova
Cal registrarse per obtenir username i password. Guia de la base de dades
Conté més de 16 milions de registres bibliogràfics de les àrees de Química, Ingineria, Física, Bioquímica, Farmàcia, Medicina, Biologia, Biotecnologia i Ciències del medi ambient.
Inclou les bases de dades del Chemical Abstracts Service, entre les quals el Chemical Abstracts, i la base MEDLINE de la National Library of Medicine. Permet la recerca per reaccions químiques. Inclou informació comercial química i accés a SciFinder Substructure Module (SSM).

Cal registrarse per obtenir username i password.
Scopus Aquest enllaç s'obre en una finestra nova
Scopus és una base de dades de referències bibliogràfiques i cites de l'empresa Elsevier, de literatura avaluació d'experts i contingut web de qualitat, amb eines per al seguiment anàlisi i visualització de la investigació.
Proporciona referències bibliogràfiques completes, més de 29 milions de resums i permet cercar per referències citades des de l'any 1996 fins ara. Dóna accés al text complet dels articles de revistes subscrites per la Universitat.

Guia de la base de dades
Web of Science Aquest enllaç s'obre en una finestra nova
La Web of Science, propietat de l'empresa Clarivate Analytics, és la col·lecció de bases de dades de referències bibliogràfiques i cites de publicacions periòdiques que recullen informació des de 1900 a l'actualitat.
Inclou índex de cites com el Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Art & Humanities Citation Index, Conference Proceedings Citation Index (Science i Social Science & Humanities); el Book Citation Index; índex quimics com Index Chemicus i Current Chemical Reactions; la col·lecció de revistes Emerging Sources Citation Index (ESCI) ; Current Contents Connect (7 sèries), Derwent Innovations Index, MEDLINE, Korean Journal Database (KCI) i Scielo.

Guia de la base de dades