Skip to Main Content
 

SCOPUS: Inici

 

Logo_Scopus 

Scopus és una base de dades de referències bibliogràfiques i cites de l'empresa Elsevier, de literatura avaluació d'experts i contingut web de qualitat, amb eines per al seguiment, anàlisi i visualització de la investigació.

Servei de Suport a la Investigació

Coneix tots el recursos que t'ofereixen les Biblioteques de la UV per a la teua investigació

Contingut

Scopus cobreix les àrees de ciències, tecnologia, medicina i ciències socials, incloent-hi arts i humanitats.

A més de proporcionar informació bibliogràfica i, en molts casos, el text complet dels articles, també proporciona eines bibliomètriques que mesuren el rendiment de publicacions i autors, basades en el recompte de cites rebudes per cada article.

Entre les seues funcionalitats podem trobar:

  • Buscar documents i accedir al text complet en cas que la Biblioteca tinga subscripció
  • Avaluar el rendiment de la investigació mitjançant els índexs d'impacte SJR, CiteScore i SNIP o les altmètriques oferides per PlumX
  • Rastrejar cites per a saber què està d'actualitat en una àrea d'investigació, proporcionant els articles i autors més citats
  • Identificar autors i trobar informació relacionada amb l'autor
  • Mantindre's actualitzat mitjançant la creació d'alertes de cerca, de cites i fonts RSS

 

Accés des de casa: VPN

S'hi pot accedir als recursos des de fora de la xarxa configurant a l'ordinador la VPN (Virtual Private Network /Xarxa Privada Vitual), que permet a les persones usuàries operar com si estigueren en la mateixa xarxa informàtica de la Universitat.

Per qualsevol dubte, contacta'ns:

La Biblioteca ResponLa Bibliotec@ Respon és el servei de referència virtual de les biblioteques de la UV per atendre, orientar i resoldre els dubtes sobre els serveis, els recursos i les activitats de les biblioteques.

 

            Facebook Instagram Twitter  Pinterest

 
Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.