Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Recursos-e Ciències: Food Science Source: Altres utilitats

Cerca per Tesaure

  •  Cercar per Tesaure:

Moltes bases de dades d'EBSCO inclouen un tesaurus específic amb uns termes determinats. En Food Science Source tenim un tesaurus de la indústria alimentària i del mercat. En aquest tesaure podem cercar de les següents formes: el terme comença per, el terme conté, i el terme està ordenat per rellevància. A més, podem triar aquest terme i afegir-lo a la cerca utilitzant els operadors booleans (OR, AND i NOT).

A l'exemple, cerquem "feeding" en tesaure i volem que aparegui a qualsevol document que recuperem.

Consulta el tutorial Ús de descriptors a EBSCOhost.

Enllaç Cerca per Tesaure

Cerca d'imatges

  • Cercar Imatges:

La Image Collection proporciona accés instantani a més d'1 milió d'imatges relacionades amb persones, llocs, història, etc. La Image Quick View Collection proporciona miniatures de les imatges dels documents des de la llista de resultats, la vista de citació o la carpeta.

La Image Quick View ens permet visualitzar les imatges dels documents. Hii ha dues maneres de cercar articles amb:

- La vista ràpida d'imatges des de la pantalla cerca bàsica o avançada.

- La Image Quick View des de la pantalla Image Collection.

En els resultats, dins de cada registre, existeix l'opció de veure la imatge en alta resolució

L'aplicació mòbil d'EBSCO

Cerca per Referències citades

  • Cercar per Referències citades:

Algunes bases de dades ofereixen la possibilitat de "navegar per referències". Quan feu una cerca de paraules clau bàsica o avançada, totes les referències citades o els enllaços citats que estiguin disponibles es presenten amb els resultats de la cerca.

A l'exemple, cerquem "Horrigan, Leo" en autor citat. Hem triat aquest autor perquè apareixia als articles de revistes que hem recuperat en cercar "sustainable agriculture".

Enllaç Cerca per Referències citades

Cerca per Índexs

  •  Cercar per Índexs (menú superior "Más Índices"):

Per cercar podem seleccionar del desplegable: autor, paraules clau proporcionades per l'autor, entitat de l'empresa, tipus de document, número DUNS, data d'entrada, termes geogràfics, encapçalats, ISBN, ISSN, idioma, codi NAICS o descripció, persones, nom de la publicació, ressenyes i productes, termes del tesaurus, símbol de teletip, i any de publicació.

A l'exemple, hem cercat "feeding" i hem seleccionat l'índex de paraules clau proporcionades per l'autor. També, podem cercar per ISBN si volem un llibre o per ISSN si volem una revista.

Enllaç Cerca per Índexs

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.