Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Recursos-e Ciències: Food Science Source: Resultats

Parts de la pàgina de resultats

A la part superior de la pàgina trobem els camps de cerca i el tipus (cerca bàsica, cerca avançada i historial de cerca); al centre apareixen els resultats; i a la banda esquerra apareixen els limitadors.

Parts de la pàgina de resultats:

 • Part central -> Podem veure la llista de resultats. Recuperem els documents corresponents amb el seu títol i el seu text -els nostres termes de cerca es mostren en negreta-.

            La icona de l'esquerra al costat de cada resultat identifica el tipus de document: publicació acadèmica, publicació periòdica, etc.

            La icona de la dreta al costat de cada resultat, la carpeta, ens permet imprimir, enviar per correu o desar diversos elements.

 • Part superior -> Els documents s'ordenen de diferents maneres, entre elles, per rellevància, el més important apareix dalt. També, podem triar altres formes de presentació (opcions de pàgina) i podem crear una alerta per correu electrònic (compartir).
 1. "Relevancia", data més recent o data més antiga, font i autor. A continuació,
 2. "Opciones de página", podem canviar la visualització dels resultats, de les pàgines, de les imatges, etc. En el format del resultat tenim:  estàndard, amb títol, amb resum o detallat... i
 3. "Compartir", podem crear alertes. Les alertes de cerca permeten l'estalvi de temps en la recerca i poden configurar-se per proporcionar notificacions automàtiques per correu electrònic quan hi ha nous resultats relacionats amb els nostres temes d'interès.
 • Part esquerra -> Si volem depurar els resultats hem de clicar a cadascuna de les opcions que ens apareixen: cerca actual, ampliar la cerca i limitar els resultats.
 • Part dreta -> Podem exportar els registres a Mendeley.
 • Part inferior -> Els documents estan disponibles amb el text complet en HTML, PDF, etc. i tenim un enllaç a Trobes. 

EXEMPLE:

En la nostra cerca avançada, hem afegit els termes: "sustainable agriculture" AND feeding. Pretenem recuperar aquells documents que relacionin l'agricultura sostenible -al títol- amb l'alimentació -a qualsevol camp- i hem seleccionat aquestes opcions:

 • Booleà / Frase.
 • Matèries equivalents.
 • Revista acadèmica.
 • Article.
 • Text complet.
 • Data de publicació: 2019-2020.

Els resultats són diferents si posem les paraules en anglès o espanyol. També, es té en compte si s'aplica al resum o text complet.

Nota: A cada resultat es troba l'opció de desar al gestor de referències bibliogràfiques Mendeley.

Enllaç Parts de la pàgina de resultats

 

Parts d'un registre

Per accedir a un registre de la pàgina de resultats cliquem sobre el títol.

 • A la part esquerra, apareixen els enllaços al registre detallat, al registre MARC, a TROBES, etc. (depèn de cada resultat). També, podem cercar resultats similars utilitzant la cerca SmartText.
 • A la part central hi ha el registre detallat on tenim: els autors, la font, el tipus de document, les afiliacions de l'autor, l'ISSN, el DOI, el número d'accés, etc. (depèn de cada resultat). Podem avançar en l'ordre dels resultats amb les fletxes i podem depurar els nostres resultats per aproximar-nos a allò que necessitem. Cal tenir en compte l'historial de cerques o d'alertes cada cop que executem una cerca o tinguem una alerta.
 • A la part dreta, ens apareixen les eines: Google Drive, afegir a la carpeta, imprimir, enviar, desar, citar, exportar, crear nota, enllaç permanent, etc. (depèn de cada resultat).

En cas de voler desar els resultats i poder veure'ls en una altra ocasió, assegureu-vos d'iniciar sessió al vostre compte personal.

A l'exemple, cerquem "sustainable agriculture" AND feeding. Pots veure els 17 documents resultants que hem trobat, tots són articles.

Enllaç Parts d'un registre

Exportació de registres a Mendeley

Pots exportar registres resultants de la teua cerca al gestor bibliogràfic Mendeley.

A l'exemple, cerquem "sustainable agriculture" AND feeding. Pots desar els 9 documents resultants amb tot el detall (els textos, les referències, etc.) i si és possible el PDF de l'article. Tota aquesta informació la guarda a "Mendeley Web Library".

Enllaç Exportació de registres a Mendeley

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.