Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Llengües Modernes i les seues literatures: Bases de Dades

Llistat bases de dades

Cerca en la llista A/Z

En aquesta llista alfabètica pots buscar entre totes les bases de dades subscrites, filtrant por matèria, tipus de base de dades o proveïdor.

Llistat alfabètic de bases de dades

Accés des de casa

"Bibliografía de la Literatura Española" (ProQuest)

La base de dades Bibliografia de la Literatura Espanyola és la més completa i única bibliografia sobre la Literatura Espanyola actual. Posa a la seva disposició referencies bibliogràfiques d'obres, edicions, traduccions d'originals i estudis, apareguts a partir de 1980 en llibres o en publicacions periòdiques, homenatges, actes de congressos, miscel·lànies, etc.; editades a Espanya o a l'estranger.

"Literary Theory"

"MLA International Bibliography with Full Tex"

La base de dades conté 2.8 milions de cites bibliogràfiques detallades, així com el text complet d'1.000 revistes, algunes tan conegudes com Applied Linguistics, Critique, Comparative Literature, Renaissance Quarterly and College Composition & Communication.

GALE literature

Gale Reference Complete:  bases dades sobre literatura, biografies, notícies ...

Lion

Recull obres relacionades amb la historia de la literatura i crítica literària. A més, de les obres escrites originàriament en anglès, la base de dades inclou obres que van ser escrites en altres idiomes però que han tingut una incidència important en el anglès.

Linguistics and Language Behavior Abstracts

Index i resums de literatura internacional sobre lingüística i ciències de relacionades.

Early English Books Online (EEBO)

Facsímils de tots els llibres i documents impresos a Anglaterra, Irlanda, Escòcia,Gal·les i "British North America" entre 1473 - 1700.

Early English Prose Fiction

Col·lecció de més de 200 treballs compresos en el període de 1500-1700, que descriu la gran diversitat de la ficció en prosa anglesa en el període previ a l'emergència de la novel·la realista com estil dominant.

Eighteenth-Century Fiction Literature Collection

Text complet de 95 obres de ficció escrites en les illes Britàniques entre 1700 i 1780.

English Drama Literature Collection

Col·lecció única de més de 3900 obres en vers i prosa que mostra el desenvolupament del drama anglès des dels cicles de misteris medievals a les comèdies de Oscar Wilde.

Editions & adaptations of Shakespeare

Conté a text complet 11 primeres edicions des del First Folio de 1623 de la ed. de Cambridge de 1863-6, 28 impresions contemporànies d'obres i poemes, apócrifs selectes i obres relacionades.

The Bible in English

"The Bible in English" conté 20 versions de la bíblia. A més a més de 12 Bíblies cometes, 5 treballs del Nou Testament, 2 treballs i traduccions del Nou Testament de William Tyndale, Pentateuch i Jonah.

Classiques Garnier: Textes de la Renaissance

Bases de dades d'edicions crítiques dels principals textos de l'Europa del Renaixement, en literatura, filosofia, ciències i arts. Idioma: francés.

Bases de dades multidisciplinars

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.