Skip to Main Content
 

Ciències Gastronòmiques: Recursos Web

Organismes, associacions i centres d'investigació

Gastronomía española: siglos XV-XIX: Guía bibliográfica - BNE

Patents

Recursos Educatius

La Societat Americana de Química posa a l' abast diversos recursos per a docents, estudiants de tots el nivells de l' àrea de química, activitats relacionades amb aquesta disciplina, possibilitat de buscar llibres y revistes...

 

Aquest projecte de la Biblioteca Nacional Digital de Ciència (NSDL, per les sigles en anglès) està dirigit a alumnes d' universitats i de secundària, oferint la possibilitat d' aprendre, complementar i millorar l' estudi i comprensió dels estudis en química mitjançant recursos interactius i activitats que permeten realitzar simulacions.

 

És la revista de notícias en línia d'Europa de Química, una organització de 16 societats químiques europees. Informa sobre que està passant en la comunitat de química global i té un focus fort en les persones darrere de la ciència.

 

Portal web de l' Administració d' Aliments i Medicaments dels EEUU, organisme responsable de regular i protegir la salut pública grantint la seguretat i l' eficàcia dels medicaments, productes biològics i dispositius mèdics, així com també en l' àmbit dels aliments, cosmètics i productes que emeten radiació.

 

La Biblioteca Nacional Digital de Ciència ofereix recursos educatius en línia d'alta qualitat per a l'ensenyament i l'aprenentatge, amb èmfasi actual en les disciplines de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (STEM, per les sigles en anglès). Diversos proveïdors han aportat metadades a NSDL per a la cerca organitzada i l'accés obert als recursos educatius mitjançant aquest lloc web i els seus serveis. La majoria dels recursos de la biblioteca s'adhereixen als principis d'accés als recursos educatius oberts (OER, per les sigles angleses), tot i que alguns recursos estan restringits a la pertinença al lloc del proveïdor o poden tenir un cost associat (s'indica al registre complet del recurs).

 

PhET (sigles angleses de Tecnologia per a l'Educació en Física), és una biblioteca digital desenvolupada per la Universitat de Colorado que ofereix simulacions interactives (en Java i Flash) per a l’ensenyament i l’aprenentatge de física, química, biologia, matemàtiques i ciències de la terra.

 

Aquest lloc web ofereix enllaços web,  seleccionats acuradament, a materials didàctics i altres recursos d' interès per al professorat de Química i les persones encarregades del disseny de cursos relacionats amb la matèria. 

 

Col·lecció d'experiments virtuals realitzada per la Universitat d' Oxford.

 

Crea gràfics de ciències de la vida en minuts.

Crea figures professionals de ciències de la vida en minuts buscant milers d' icones i plantilles predissenyades de més de 30 subdisciplines

 

Crea presentacions i reunions interactives des de qualsevol lloc utilitzant enquestes en directe, qüestionaris, núvols de paraules, preguntes i respostes en temps real, amb independència de la distància o la presencialitat.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.