Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

ODS Biblioteques UV: Universitats i ODS

Universitats i Sostenibilitat

La Comissió Sectorial Crue-Sostenibilitat es constitueix com a Comissió Sectorial de Crue Universitats Espanyoles el 2009, gràcies a l'impuls de diverses universitats que tenien per objectiu recopilar l'experiència de les universitats en matèria de gestió ambiental, els avenços en l'ambientalització de la comunitat universitària i el treball en prevenció de riscos, alhora que es fomentava la cooperació en aquests àmbits per a lintercanvi dexperiències i el foment de bones pràctiques.

LListat d'Universitas per Comunitats utònomes

Destaquem:

Xarxes



REDS

CRUE-Universidades españolas

Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas

Crue Universidades Españolas és el principal interlocutor de les universitats amb el govern central i exerceix un paper clau en tots els desenvolupaments normatius que afecten l'educació superior del nostre país. Així mateix, promou iniciatives de diferent índole per tal de fomentar les relacions amb el teixit productiu i social, les relacions institucionals, tant nacionals com internacionals, i treballa per posar en valor la Universitat espanyola.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.