Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

La biblioteca a casa: Recursos electrònics per a professors i investigadors

Com accedir

Com accedir des de casa:

S'hi pot accedir als recursos des de fora de la xarxa configurant a l'ordinador la VPN (Virtual Private Network /Xarxa Privada Vitual), que permet a l'usuari operar com si estiguera en la mateixa xarxa informàtica de la Universitat.
Per a utilitzar aquest servei cal tindre un compte de correu de la UV.

Consulta ací els passos per a instal·lar la VPN en el teu ordinador.

Ús responsable dels recursos electrònics

T'ajudem amb la VPN

Necessites ajuda per a configurar la VPN en el teu ordinador? #bibliotequesuv t'ofereix diferents vídeos segons el sistema operatiu del teu ordinador. Pots veure'ls tots en la llista "T'ajudem amb la VPN"

La biblioteca en xarxes

Facebook Instagram Twitter Youtube Pinterest

 

Col·leccions de libres-e multidisciplinars

Col·leccions de revistes-e multidisciplinars

Bases de dades seleccionades

RODERIC

RODERIC

 

 

 

 

 

RODERIC  és el repositori institucional de la Universitat de València. Recull tota mena de materials digitals, tant preprints com postprints, comunicacions a congressos, documents de treball, materials docents i objectes d'aprenentatge, revistes editades per la Universitat de València, així com documents i materials resultants de l'activitat institucional realitzada pels seus centres, unitats i serveis.

Somni

Somni

La col·lecció digital SOMNI té com objectiu la conservació, la consulta i la difusió pública a través d'Internet del valuós patrimoni bibliogràfic conservat en la Biblioteca Històrica.

Pregunta'ns

Preguntes sobre accés? Envia'ns un missatge des de la Biblioteca Respon. Pots fer la teua pregunta a l'apartat "Recursos electrònics"       La Biblioteca Respon                 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.