Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Bioquímica i Ciències Biomèdiques: Treballs acadèmics

Aprèn a gestionar les teues bibliografies amb Mendeley

Com citar un document en un treball

VANCOUVER i NLM STYLE (Ciències de la Salut, Biomedicina i Veterinària)

El Comité Internacional d’Editors de Revistes Mèdiques (ICMJE) es va reunir en 1978 a Vancouver i va establir els Uniform Requirements for Manuscripts (URM), que establiren les directrius en quant al format, que havien de cumplir els manuscrits que eren enviats a les seues revistes. Aquests requisits, que incloïen formats per a les referencies bibliogràfiques, van ser més tard desenvolupats per la National Library of Medicine (NLM), i publicats per primera volta en 1979.

La segona edició del Citing Medicine, ha sigut actualitzada per tal de adaptar-se a la manera en que Internet ha variat les maneres de difundir i accedir a la informació, fent especial èmfasi en la citació de la publicació electrónica en tots els seus formats.

Treball de Fi de Grau

Totes les instruccions referents al teu treball de TFG les tens disponibles en aquesta pàgina:

A Recolecta, Recolector de Ciència oberta, tens multitud d'exemples que pots consultar. També pots consultar els treballs depositats a Riunet, repositori de la UPV

A Roderic, el repositori d´objectes digitals lliures de la UV, tens al teu abast un recull de experiències de companys relatant les seues experiencies a l´hora de elaborar i defensar els seus TFG.

"Aprèn a fer el TFG" (treball fi de grau): fons i organització de la informació. Competències digitals "APRÈNTFG" és un curs en línia oferit pel SBD que té com a objectiu formar l’alumne en les habilitats informàtiques i informacionals avançades necessàries per a elaborar amb èxit el treball fi de grau.
El curs es realitza a través d’Aula Virtual, amb dos edicions al llarg de l'any, a octubre i febrer.
El curs té un caràcter pràctic i està dirigit especialment a alumnes de 3r i 4t de grau.

Tota la informació ací.

Treball de Fi de Màster

Doctorat i Tesis


Tota la informació referent al doctorat i la tesi doctoral la trobaràs en en aquesta pàgina. Tambè pots consultar la pàgina especìfica de la Facultat de Biològiques

Espanyoles: 

Europa

Altres Països:


   A Roderic pots trobar nombrosos exemples de tesis doctorals de biològiques o més exemples a Recolecta.


 

Suport a la investigació SAI - SBD

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.