Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Bioquímica i Ciències Biomèdiques: Inici

Biblioteca de Ciències "Eduard Boscà"

Catàleg Trobes

Serveis en línia

undefined

Presentació

Et presentem a continuació la guia temàtica del teu grau elaborada per la Biblioteca de Ciències Eduard Boscà. A través d'ella podràs conéixer les eines, recursos i serveis que t'oferim. Amb això pretenem donar suport als estudis que s'imparteixen en la nostra Universitat així com servir d'ajuda a les labors de recerca i docència.

 

Pregunta'ns

Participa en la construcció d'aquestes guies i dona'ns la teua opinió. Escriu-nos a:

 La Biblioteca respon

Pregunta'ns també pel XatUV (icona flotant al final de la pàgina).

La biblioteca en xarxes

Facebook Instagram Twitter  

 

Destaquem

NOU RECURS

Principals manuals de referència en Bioquímica i Ciències Biomèdiques en llengua castellana: 

Inmunología celular y molecular (Abbas), Principios de bioquímica clínica y patología molecular (González), Técnicas en histología y biología celular (Montuenga), etc. 

i recursos complementaris (imatges, vídeos).

*Consulta la guia del recurs

Necessites ajuda per a fer els teus treballs acadèmics?

Formació en les competències digitals necessàries per a elaborar amb èxit els teus treballs acadèmics (AprènCD) i el treball fi de grau (AprènTFG).

Accés als recursos electrònics

Pots accedir als recursos electrònics subscrits (llibres, revistes, bases de dades, etc.) des de fora de la xarxa de la Universitat connectant la VPN (Virtual Private Network / Xarxa Privada Virtual). 

Només has de tindre un compte de correu de la UV i instal·lar la VPN en el teu ordinador. 

En "T'ajudem amb la VPN" consulta el video amb les instruccions corresponents al teu sistema operatiu. Més informació i exemples en la pàgina web de BibliotequesUV.

eduroam 

A la biblioteca connecta't al wifi amb les teues claus de la UV. Ten en compte que és el teu usuari, no la teua adreça de correu electrònic. Cal afegir al teu usuari els dominis @uv.es o @alumni.uv.es (usuari@uv.es o usuari@alumni.uv.es).

La primera vegada cal configurar la connexió a la xarxa EDUROAM. Descarrega i instal·la en el teu dispositiu l'instal·lador corresponent al teu sistema operatiu:

Instal·lador d'Eduroam

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.