Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Nutrició Humana i Dietètica: Revistes

Cerca al catàleg

Les revistes impreses i electròniques, classificades per termes temàtics, es poden localitzar, tant, des de la cerca simple del catàleg en línia TROBES:

Com des de la cerca avançada, filtrant per tipus de material, revistes:

Com fer cerques de revistes per ISSN al catàleg

Per trobar articles podeu cercar fent servir aquests recursos:

Des de la cerca avançada, cercar per articles i més i tipus de material (revistes)

 

 

JOVE

Tens algun dubte?

cienrev@uv.es o La Bibliotec@ Respon

Portals de revistes electròniques

Revistes destacades

Necessites un article?

INFORMACIÓ GENERAL: El Servei de Préstec Interbibliotecari facilita, als nostres usuaris registrats,  l’accés a documents d’altres biblioteques, espanyoles i estrangeres, els quals la Universitat de València no posseeix.

Accés al fomulari de sol.licitud

Aquest servei subministra per correu electrònic els articles de revistes de les biblioteques de la Universitat de València que no disposen de versió electrònica.

Els usuaris PDI, PAS i estudiants de postgrau de la Universitat de València poden demanar els articles de les revistes en paper dipositades en cada biblioteca.

L'ús dels articles subministrats serà amb finalitats exclusives d'investigació. Per limitacions legals no es pot escanejar un número complet d'una revista.

Sol·licitar article (introduir claus del correu electrònic de la UV)

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.