Skip to Main Content
 

Nutrició Humana i Dietètica: Llibres

Cerca de llibres en TROBES

Cerca en el catàleg TROBES

Permet la cerca de llibres impresos i electrònics des d'un únic punt o des de la cerca avançada. Pots limitar els resultats utilitzant els filtres que apareixen a l'esquerra.

  

 

 

 

 

Guia d´ús

Com consultar la bibliografia recomanada de la teua assignatura o Grau

Llibres per matèries (electrònics i impresos)

Col.lecció de llibres electrònics

Enciclopèdies i diccionaris

Llibres destacats de bibliografia bàsica

Accés als recursos electrònics

Pots accedir als recursos electrònics subscrits (llibres, revistes, bases de dades, etc.) des de fora de la xarxa de la Universitat connectant la VPN (Virtual Private Network / Xarxa Privada Virtual). 

Només has de tindre un compte de correu de la UV i instal·lar la VPN en el teu ordinador. 

En "T'ajudem amb la VPN" consulta el video amb les instruccions corresponents al teu sistema operatiu. Més informació i exemples en la pàgina web de BibliotequesUV.

eduroam 

A la biblioteca connecta't al wifi amb les teues claus de la UV. Ten en compte que és el teu usuari, no la teua adreça de correu electrònic. Cal afegir al teu usuari els dominis @uv.es o @alumni.uv.es (usuari@uv.es o usuari@alumni.uv.es).

La primera vegada cal configurar la connexió a la xarxa EDUROAM. Descarrega i instal·la en el teu dispositiu l'instal·lador corresponent al teu sistema operatiu:

Instal·lador d'Eduroam

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.