Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Joan Fuster, llegir és seguir vivint

A continuació exposem la selecció proposada a l'obra Joan Fuster, llibre a llibre. Diccionari bibliogràfic, coordinat per Salvador Ortells Miralles i editat per Publicacions de la Universitat de València en 2015. Es tracta d'un conjunt d'anàlisis breus i sintètiques que un equip d'especialistes ha dedicat als llibres de Joan Fuster i Ortells editats abans de la seua mort.

L'escriptor començà aquest trajecte l'any 1948, amb el poemari Sobre Narcís, i el va finalitzar el 1991, amb el sisé volum de les Obres completes. L'arc traçat comprén més de quaranta anys de dedicació quasi absoluta a la literatura en les seues més variades formes, i deixa el testimoni d'una de les veus més prolífiques, versàtils i lúcides de les lletres catalanes del segle XX.

 
 

 
 

 
 

 
 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.