Skip to Main Content
 

Infermeria: Inici

Guia temàtica Grau Infermeria

Grau d'Infermeria

Biblioteca de Ciències de la Salut

Horari i contacte

Horari habitual

  • Dilluns a divendres de 8:15 h a 21:00 h.
    Dissabtes de 9:00 h. a 13:45 h.

Horari de préstec

Contacte 
La Bibliotec@ respon
Tel. 96 386 40 13

Catàleg Trobes

Ubicació

Presentació

Et presentem a continuació la guia temàtica del teu grau elaborada per la Biblioteca de Ciències de la Salut "Pelegrí Casanova". A través d'ella podràs conéixer les eines, recursos i serveis que t'oferim. Amb això pretenem donar suport als estudis que s'imparteixen en la nostra Universitat així com servir d'ajuda a les labors de recerca i docència.

Accés als recursos electrònics

Pots accedir als recursos electrònics subscrits (llibres, revistes, bases de dades, etc.) des de fora de la xarxa de la Universitat connectant la VPN (Virtual Private Network / Xarxa Privada Virtual). 

Només has de tindre un compte de correu de la UV i instal·lar la VPN en el teu ordinador. 

En "T'ajudem amb la VPN" consulta el vídeo amb les instruccions corresponents al teu sistema operatiu. Més informació i exemples en la pàgina web de BibliotequesUV.

eduroam 

A la biblioteca connecta't al wifi amb les teues claus de la UV. Ten en compte que és el teu usuari, no la teua adreça de correu electrònic. Cal afegir al teu usuari els dominis @uv.es o @alumni.uv.es (usuari@uv.es o usuari@alumni.uv.es).

La primera vegada cal configurar la connexió a la xarxa EDUROAM. Descarrega i instal·la en el teu dispositiu l'instal·lador corresponent al teu sistema operatiu:

Instal·lador d'Eduroam

Colabora i valora

Participa en la construcció d'aquesta guia i dóna'ns la teua opinió. Escriu-nos a La Biblioteca respon    

Destacats

Sala d'espera: blog divulgatiu Biblioteca Salut

Cursos Online Aprèn

Formació en les habilitats digitals i informacionals necessàries per a desenvolupar amb èxit la teua activitat acadèmica (AprènCD) i el treball fi de grau (AprènTFG).

ODS

La biblioteca en xarxes

Facebook Instagram Twitter  Pinterest

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.