Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Google Académico: Què és Google Académico?

Accés a Google Académico

Suport a la Investigació

Imatge relacionada amb investigacióConeix tots el recursos que t'ofereixen les Biblioteques de la UV per a la teua investigació

Què és Google Académico?

Google acadèmic té una doble vessant:

 • Cercador de producció científica: Permet localitzar documents de caràcter acadèmic com articles, tesis, llibres, patents, documents relatius a congressos i resums. Gràcies als filtres, ​els resultats poden aparéixer ordenats per data, per rellevància, en l'idioma que seleccionem, també pot buscar cites o patents. A més ens ofereix la possibilitat de crear una alerta a partir d'una cerca.
 • Eina per a donar visibilitat a la producció científica dels investigadors:
   • Indica quantes vegades i per qui ha sigut citat un article (a més, permet veure'ls en diferents estils de cita)
   • El llistat de publicacions s'ordena en funció de les cites (a dalt els més citats) o per any.
   • Permet descobrir més autors: en punxar en la secció "àrees d'interés", mostra altres investigadors que publiquen sobre els mateixos temes.
   • L’autor pot comprovar qui cita els seus treballs i realitzar gràfics de cites per un període de temps determinat.
   • Les estadístiques de les cites s'actualitzen automàticament.

La Biblioteca Respon

La Biblioteca ResponLa Bibliotec@ Respon és el servei de referència virtual de les biblioteques de la UV per atendre, orientar i resoldre els dubtes sobre els serveis, els recursos i les activitats de les biblioteques.

Accés des de casa: VPN

Imatge relacionada amb la connexió des de casaS'hi pot accedir als recursos des de fora de la xarxa configurant a l'ordinador la VPN (Virtual Private Network /Xarxa Privada Vitual), que permet a les persones usuàries operar com si estigueren en la mateixa xarxa informàtica de la Universitat.

Facebook Instagram Twitter Youtube Pinterest

 
Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.