Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Recuperar cites en Dret: Inici

Aprén a recuperar les cites dels teus treballs en les diferents bases de dades especialitzades.

Cites dels teus treballs

Imatge relacionada amb la investigacióLes cites s'utilitzen per a mesurar la repercussió, és a dir, l'impacte de les publicacions, dels articles i dels autors. Es parteix de la idea que com més citat és un treball, més impacte ha tingut en el desenvolupament de la ciència, encara que hi ha autors que discrepen d'aquesta idea.

Les cites que reben els nostres treballs científics són un indici de qualitat important quan ens presentem a convocatories d'acreditació o sexenis.

Hi ha diferents fonts d'informació. A banda de buscar dins de les de temàtica multidisciplinar com Scopus, Web of Science, Google Scholar i Dialnet Métricas, és important detectar cites dels teus treballs en altres fons d'informació especialitzades en Dret.

En aquesta guia t'ensenyarem com cercar les teues cites de treballs acadèmics dins d'altres recursos, concretament Aranzadi Instituciones, Aranzadi ProviewIustel, Smarteca, VlexBiblioteca Virtual Tirant, Torrossa Ebooks, Tirant Online, i La Ley Digital.

Suport a la Investigació

Imatge relacionada amb investigacióConeix tots el recursos que t'ofereixen les Biblioteques de la UV per a la teua investigació

La Biblioteca Respon

La Biblioteca ResponLa Bibliotec@ Respon és el servei de referència virtual de les biblioteques de la UV per atendre, orientar i resoldre els dubtes sobre els serveis, els recursos i les activitats de les biblioteques.

Accés des de casa: VPN

Imatge relacionada amb la connexió des de casaS'hi pot accedir als recursos des de fora de la xarxa configurant a l'ordinador la VPN (Virtual Private Network /Xarxa Privada Vitual), que permet a les persones usuàries operar com si estigueren en la mateixa xarxa informàtica de la Universitat.

La biblioteca en xarxes

 

            Facebook Instagram Twitter  Pinterest

 
Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.