Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

RODERIC: Tesis llegides a la Universitat

Normativa

En compliment del Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat, la Universitat de València ha elaborat un nou Reglament sobre dipòsit, avaluació i defensa de la tesi doctoral, vigent a partir de l'11 de Febrer de 2012. En ell s'estableix l'obligatorietat de dipositar una còpia de la tesi en RODERIC una vegada llegida.

Segons s'estableix en l'article 5, una vegada llegida i valorada la tesi, el doctorand ha de dipositar-la en RODERIC (Veure esquema).

El doctorand té l'opció de seleccionar en el formulari de dipòsit de tesi un període d'embargament per a la mateixa, que pot oscil·lar entre 1 i 12 mesos 

Per a sol·licitar una prorroga del període màxim d'embargament, ha de posar-se en contacte amb l'Escola de Doctorat. Si aquesta és concedida s'ha de comunicar a roderic@uv.es per a poder modificar la data d'embargament.

Normativa reguladora:

Com dipositar la teva tesis

Guia per a dipositar tesis doctorals :

 

Videotutorial per a dipositar tesis :

 

 

Publica la teva tesis amb ProQuest/UMI Dissertation Publishing

Publica de forma gratuïta la teua tesi doctoral amb l'editorial internacional ProQuest/UMI a través de la seua plataforma ProQuest/UMI Dissertation Publishing. Pots optar per publicar-la únicament en format digital de forma gratuïta i/o encarregar sota pagament copies de la teua tesi en paper. Totes les tesis disposaran de ISBN, i el període de publicació serà de dos a tres mesos des de la seua revisió pels administradors del repositori RODERIC. Les condicions d'aquesta publicació s'especifiquen en la pàgina de ProQuest/UMI Dissertation Publishing, on podràs trobar també guies i documentació que t'ajudaran a realitzar el dipòsit. Per a publicar la tesi a través de la plataforma ProQuest/UMI Dissertation Publishing és condició indispensable haver dipositat la tesi prèviament en RODERIC. Si desitja més informació, pot posar-se en contacte amb nosaltres en l'adreça roderic@uv.es o al telèfon 9639 83359.

       

Accés i contacte

Accés

Contacte: roderic@uv.es

En defensa dels repositoris d'accés obert

Recomanacions REBIUN per a la convocatòria de sexennis d'investigació 2023 i repositoris institucionals

Versions dels articles científics i accés obert

La biblioteca en xarxes

Facebook Instagram Twitter Youtube Pinterest

 
Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.